over .comheroes

Creatieve concepten die zich goed laten vertalen tot online succesverhalen zijn altijd ons uitgangspunt.

.Comheroes is een web bureau met een frisse blik gevestigd in Haarlem.

Wij ontwerpen en ontwikkelen met veel plezier creatieve concepten die uw bedrijf op de juiste manier online vooruit helpen.

Vanuit een goed doordacht plan gaan wij te werk om mooie, vernieuwende, websites te realiseren met een duidelijke focus.

Een goede dialoog is in onze ogen erg belangrijk voor een resultaat waar iedereen blij mee is. Daarom betrekken we u graag in het creatieve proces.

 

 

Wij specialiseren ons in Wordpress en Drupal websites en ontwikkelen onze webshops graag met Prestashop, WooCommerce of Magento, maar we beperken ons hier zeker niet tot.

Bringing your
web experience to life

Bringing your
web experience to life

jochem

Jochem


Als echte Noord-Hollander tilt hij nuchterheid naar ambitieuze nieuwe hoogtes en kan hij met iedereen goed overweg. Jochem wordt enthousiast van projecten waarin hij al zijn creativiteit kwijt kan. En van surfen. Als al het werk af is. Wat een held.

arnold

Arnold


Arnold heeft na zijn stage bij .Comheroes niet stilgezeten. Als ‘Webbro’ ging hij direct voor zichzelf aan de slag met de opgedane kennis. Een enthousiaste code-liefhebber waar we graag mee samenwerken. Tenminste, als hij geen Hardwell hitjes door de speakers aan het rammen is.

Ning-bg

Ning


Ning is een meester van de digitale wereld. Hij eet havermout met php als ontbijt, een javascript sandwich voor lunch en we kunnen alleen maar raden naar wat hij s’avonds eet. Ning is niet alleen gepassioneerd over zijn werk, hij is er ook nog eens heel erg goed in.