Webdesign & web ontwikkeling

We would like to make you some awesome stuff

Website Ontwerpen en Ontwikkelen

Bij ons is iedere nieuwe website uniek. Zowel qua ontwerp als qua code. Het liefst bedenken wij samen met u een creatief concept uit dat uw bedrijf zo goed mogelijk representeert en versterkt. Het uitgangspunt van iedere website die wij maken is een prettige en intuïtieve gebruikerservaring. Interaction design is daarom een belangrijke stap bij het ontwikkelen van een nieuwe website. Een website moet er namelijk niet alleen goed uitzien, maar moet vooral goed doen waar het voor gemaakt is.

Wij willen van iedere website iets bijzonders maken, ongeacht of het een grote en technisch ingewikkelde website is met veel functionaliteit, of een eenvoudige portfolio website. Om dat te realiseren werken we vanuit een goed doordacht concept toe naar een uniek web design. Dat alles uiteraard in goed overleg met u. Door op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen zorgen wij dat u dat niet hoeft te doen en u kunt blijven focussen op waar u goed in bent.

Website beheren: WordPress, Drupal, Prestashop, WooCommerce, Magento, etc.

Juist omdat websites zo van elkaar verschillen werken wij met verschillende vooruitstrevende systemen om er voor te zorgen dat het beheren van een website zo eenvoudig mogelijk te maken. Voor heel veel websites is WordPress een goede optie, maar voor grote websites met bijzondere functionaliteit is Drupal vaak een betere optie. Voor webshops / e-commerce websites zijn er weer andere mogelijkheden.

Tablets en smartphones: responsive websites

Omdat smartphones, tablets, e-readers, laptops en desktops allemaal verschillende schermformaten hebben is het belangrijk dat een website op al die devices goed werkt en er goed uit ziet. Daarom maken wij onze websits Responsive. Dat houdt in dat de inhoud en vorm zich aanpast aan de breedte van het scherm zodat er niet ingezoomd hoeft te worden en zodat er geen stukken buiten beeld vallen.

 

Interesse? Terug naar services
responsive-flat-.C
  • Doelgerichte websites
  • Unieke webdesigns voor uw bedrijf
  • Schone html5 en css3 code
  • Custom gebouwde CMS thema's
  • Perfecte weergave op alle devices
  • Razendsnelle service